PowerPoint om trivsel - til forældremødet

PowerPoint om trivsel - til forældremødet

Med afsæt i en lille PowerPoint-præsentation kan du som lærer eller pædagog præsentere forældregruppen for noget af den forskning, der underbygger forældrenes vigtige rolle. Eller skolelederen kan!

Som lærer, pædagog og forældre har I en fælles opgave i forhold til elevernes læring, trivsel og udvikling. Et positivt engagement fra forældregruppen er med til at sikre, at alle elever føler sig inkluderet og anerkendt

Den norske forsker Thomas Nordahl er arkitekten bag den såkaldte LP-model, og han har været en af hovedkræfterne bag indføringen af metoden i mange danske kommuner. Ifølge Thomas Nordahl er der en stor andel af forældrene (42 procent), der er usikre på, hvad der forventes af dem, og hvad det indebærer at være forældre i skolen.  

Forældre er betydningsfulde – også i skolen 

Ifølge Thomas Nordahl er det derfor vigtigt at forklare forældrene, HVOR betydningsfulde de er for deres eget barns og hele klasses trivsel, og hvad de konkret kan gøre. Motivation og opmuntring går begge veje og er det bedste fundament for et frugtbart klassesamarbejde:

Forberedelse: 30 minutter til at gennemgå oplæg til power point.

Varighed: Ca. 15-20 minutter på forældremødet.

Deltagere: Lærer, pædagog og forældre.

 

Vurdering: 4.5/5 49

Vi bruger cookies til trafikmåling. Når du klikker videre på forældrefiduser.dk, accepterer du automatisk cookies. Læs mere her.